banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Beyazgül'den kongre teşekkürü

Kongre sonrası geçtiği GAP TEM salonunda  Basın toplantısı düzenleyen Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül. Kongreye katılım gösteren tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti. 

Beyazgül açıklamasında şöyle dedi :

AK PARTİ ’mizin 5. Olağan Kongresini idrak ettik. Allahın emriyle Nemrudun ateşini suya çevirerek İbrahim’e serin ve selamet kılan Şanlıurfa’ya; Evliya Çelebinin “Urfa mübarek bir şehirdir” dediği, Nabi’nin Hicazı Kutsi’den gayrı makamlardan evladır bu diye ifade ettiği bu şehre her kademede hizmet etmek büyük bir şereftir. Cömertliğiyle, hoşgörüsüyle, muhabbetiyle ayrım yapmadan barış içinde bir arada yaşama kültürünü geliştiren, medeniyetin beşiği, peygamberler şehri Şanlıurfa’ya hizmet etmek büyük bir şereftir. Kadın erkek, büyük küçük, şehirli köylü her biri memleket sevgisiyle yaşayan Urfa halkına hizmet etmek büyük bir şereftir. Ekonomik kriz, siyasi bunalım ve sosyal çöküntü tehlikesi ile karşı karşıya iken; babalarımızın annelerimizin, amcalarımızın teyzelerimizin dualarıyla ayağa kalkıp üstün hizmetlerle Türkiye’yi o günlerden bu günlere getiren, ülkenin geleceğini karanlıktan aydınlığa çıkaran fedakar Usta’nın kurduğu AK PARTİ ‘de hangi kademede olursa olsun görev yapmak büyük bir şereftir. Genel Merkezimiz ve Urfa Geneli olarak milletvekillerimizin, başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın önerisi ve delegelerimizin oyları ile bu şerefli görevin şahsıma verilmesi üzerime ağır bir sorumluluk yükledi. Bu şerefli teveccühlerinden dolayı

‘AK PARTİ SİZİN PARTİNİZDİR’

diyerek bu partiyi kuran Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Onun önderliğinde Türkiye’yi 2023 vizyonu ile “çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak” yolunda vakar ve kararlılıkla çalışan Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Profesör Doktor Ahmet Davutoğlu’na, Urfa’ya hizmeti ibadet bilen sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize, tüm teşkilatımıza, başkanlarımıza ve hususen bugün bu salonu şereflendiren delegelerimize ve kiymetli misafirlerimize hürmet ve minnet duyguları ile teşekkür ediyorum. 2002’den 2014’te durmadan duraksamadan yaptıkları fedakar çalışmalar ve etkin mücadeleler ile Urfa halkının Büyük Usta’ya olan teveccühlerini kırmadan dökmeden özenle toplayarak AK PARTİ ‘nin oyunu 99 bin’den 483 bin’e çıkaran bütün il başkanlarımıza milletvekillerimize belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize, teşkilatta her kademede görev yapmış olan bütün yol arkadaşlarımıza ve bu 5. Olağan İl Kongresini sizlerle birlikte şerefle ve suhuletle gerçekleştirmemizi sağlayan, bayrağı yeni kadrolara şerefle devreden il başkanımız Yusuf Eğilmeze, ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımızın bütün mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun hemen yanında bu ağır sorumluluğun gereklerini günü gününe yerine getirme konusunda eski yeni görevli hepinizden her gün ve her an bana yardımcı olmanızı istirham ediyorum. AK PARTİ olarak seçim startını verdik. Bugünden itibaren halkımıza daha iyi hizmet etmek için aynı gayretle çalışarak halkımızın teveccühünü toplayarak halkımızın desteğini artırması ile AK PARTİ‘nin oyunu daha da yükseklere çıkaracağız. Büyük işler yapmak için halkımızın daha büyük desteğine ihtiyaç var. AK PARTİ teşkilatı olarak demokrasimizi güçlendirmek, demokratik yapı içersinde uzlaşma kültürü ile karşılıklı diyalog içersinde, farklı anlayışları kabullenme ve uyum içinde birlikte yürüme yaklaşımıyla, Yeni Türkiye ve Yeni Urfa için halkımızın siyasete katılımının sağlanmasına gayret edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.

'ÇİÇEK GÖNDERMEYİN' 

Yeni il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kendine çiçek gönderecek olan dostlarına çağrıda bulunarak, çiçek göndermeyin bunun yerine Size yakın bir hayır kurumuna bağışta bulunun dedi. 

Beyazgül Konuşmasında il dışındaki Şanlıurfalılara da teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.