banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Bayram namazında Urfa'da camiler doldu taştı

On bir ayın sultanı ramazan ayının bitmesinin ardından Hz. İbrahim (A.S.)'ın ata yurdu olarak bilinen Şanlıurfa'da binlerce kişi Bayram namazını kılıp İl Müftüsü İhsan Açık'ın verdiği vaazı dinledi. İl Müftüsü İhsan Açık vaazında; "Ramazan Bayramı kardeşleri kucaklama bayramıdır. Bu bayramda küs olan insanlar barışır, kucaklaşır. Bayramlar birlik ve beraberlik günleridir." Dedi.

Şanlıurfa'nın ve yurdun tüm camilerinden bayram coşkusu yaşanırken, Bayramlaşma için Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Celaslettin güvenç, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Mehmet ASkyürek , Mahmut Kaçar ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez Bayram namazından  sonra  Dergah camisinin avlusunda vatandaşlarla bayramlaştılar. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.