banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor Balıklıgöl

BAYDİLLİ KIRSALDAKİ OKULLARI ZİYARET ETTİ

 

Şanlıurfa’nın Karaköprüİlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Karaköprü Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Yığınak ve Hamurkesen mahallelerindeki okulları ziyaret etti.

Başkan Baydilli ve beraberindekiler ilk olarak Yığınak İlkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti. Burada öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edenBaşkan MetinBaydilliminik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Yığınak İlkokulu ziyaretinden sonra Başkan Baydilli ve beraberindekiler daha sonra Hamurkesen İlkokuluna geçti. Burada öğrenciler tarafından yoğun sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Baydilli, öğretmenlere karanfil takdim ederken, minik öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Baydili,“2015-2016 yeni eğitim öğretim yılı için kırsal mahallelerimizde ki okullarımızı ziyaret ettik. Öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileğinde bulunduk. Öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunduk. İnşallah yeni eğitim-öğretim yılı tüm Karaköprü’müze, Öğretmenlerimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olur” dedi.

Öte yandan Başkan Baydilli kırsal okul ziyaretleri sonrası ilçe merkezinde bulunan Karaköprü İMKB İlk okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.