banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

BAŞKAN SÖZ VERDİ 24 SAATTE YAPILDI

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Suruç'un Aligör Mahallesi'ni ziyaret etti, vatandaşın taleplerini dinlemişti.

Esnafın Aligör'ün içinden geçen yolda çukurların oluştuğunu ve bunların giderilmesi talebi üzerine Başkan Güvenç, "Burası normal şartlarda karayolları ağında. Ama biz vatandaşlarımızın talebini geri çevirmeyiz bu yolu en kısa zamanda yapacağız." demişti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri aldıkları talimat doğrultusunda bugün söz konusu mahalleye giderek çalışmalara başladı.

Yolun yama ve asfaltlama işlemini yerinde inceleyen Başkan Vekili Nihat Kılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı, esnafla sohbet etti.

Mahalle sakinleri ise Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e kendilerine göstermiş olduğu ilgiye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.