banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Başbakan Haniye, Sadet Partisini ziyaret etti
Başbakan Haniye, Saadet Partisi Genel Merkezi’ni muhteşem bir atmosfer içerisinde ziyaret etti.
Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren Haniye, sıkı güvenlik önlemleri arasında Saadet Partisi’ne geldi. Saadet Lideri Kamalak, başkanlık divanı üyeleri, partililer ve gençlik teşkilatları tarafından coşkulu bir atmosferde karşılanan Haniye, Kamalak ile birlikte genel merkez binası önünde basın mensuplarına poz verdi.

Daha sonra Kamalak’ın makam odasına geçen Haniye’nin isteği üzerine görüşmeye geçmeden önce herkes ayakta iken Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ruhuna hep birlikte Fatiha okundu.

Haniye Saadet’te imam oldu
Başbakan Haniye ile Saadet Lideri Kamalak, yaptıkları görüşmenin ardından birlikte parti genel merkezinin bahçesindeki Hamidiye Camisi’nde akşam namazı kıldılar. Saadet Partisi üst düzey yöneticileri ile birlikte kılınan namazda imamlığı Başbakan Haniye yaptı. 

Oldukça duygusal bir atmosferde gerçekleşen görüşme sonrası iki lider, parti genel merkezi önünde birlikte basın toplantısı düzenledi. İkili görüşmede Kamalak, Haniye’ye hat tablosu hediye etti. 

Burada konuşan Saadet Lideri Kamalak, “Sayın Başbakanımızla İslam âleminin durumunu görüştük. İslam âlemi bir bütündür. Bütün Müslümanlar kardeştir. Bunu bir kere daha teyit ettik” dedi.

Filistin Başbakanı İsmail Haniye ise, Saadet Partisi’ndeki misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, “Saadet Partisi genel başkanı ve başkanlık divanı ile buluşmaktan dolayı çok memnunum. Bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileriyle İslam âlemi, Kudüs ve Filistin’in durumunu görüştük. Saadet Partisi kurulduğundan beri Filistin davası ile ilgileniyor. Türk halkı her zaman bize destek veriyor. Sayın Necmettin Erbakan’dan Allah razı olsun. O Kudüs ve Filistin davasını her zaman çok önemsedi” şeklinde konuştu.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.