banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Bakan Çelik'ten Şanlıurfa'ya 3 Müjde!

Geçtiğimiz gün Harran Üniversitesi Rektörü Halil Mutlu'nun Harran Üniversitesi eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatının tamamlanabilmesi için  67 milyon TL ödeneğe ihtiyaç duyduğunu açıklamıştı.

Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik ödenek için girişimlerde bulundu. Faruk Çelik'in girişimleri sonucu yaklaşık 60 milyon ödenek ayrıldı.

Bu ödenekle birlikte yıl sonuna kadar bitirilmesi beklenen 600 yatak Harran Üniveristesi Tıp Fakültesi Hastanesi 200 yoğun bakım, 23 ameliyathane, 118 bin metrekare kapalı alana sahip...

ŞEHİR HASTANESİNİN TEMELİ OCAK AYINDA ATILACAK.

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa'da yapılacak olan Şehir hastanesi ile ilgili kısa bir süre önce ihale sürecinin bittiğini açıklamıştı. İhale süreci biten  Şehir Hastanesinin temeli en geç Ocak ayı içerisinde atılması bekleniyor.

ŞANLIURFASPOR'Â 1 MİLYON TL YARDIM!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in büyük çabası sonunda Şanlıurfaspor'a 1 milyon TL yardım sağlandığını açıkladı.  Emeği geçen herkese teşekkürler eden Eğilmez, "Şanlıurfamıza Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

DAVUTOĞLU'NA BRİFİNG VERDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik gecenin ilerleyen saatlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı binasında ağırladığı Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bakanlığıyla ilgili konularda bildilendiremede bulundu.

www.balikligol.com ÖZEL HABER

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.