banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Bakan Çelik'ten Bosna soykırımına rozetli tepki

Bosna Hersek soykırımı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’ten rozetli tepki.

TBMM Meclis bahçesinde ilginç bir rozet ile dikkat çeken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Srebrenitsa soykırımında katledilen 8 bin 372 kişinin anma günü nedeniyle Bosnalı kadınların el işi ile ördükleri bu gül motifini rozet olarak takmamı istediler, bende taktım” dedi.

Yayın Yönetmenimiz Ömer Aslan'ın sorularını TBMM bahçesinde cevaplayan Bakan Faruk Çelik, 16.cı anma günü nedeniyle bu rozeti taktığını belirterek; “Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. Geçen sene bende cumhurbaşkanımızla anma programına katılmak için Bosna Hersek’e gitmiştim. Acılar gözyaşlarına karışarak akıyor. Daha o acılar tazedir. Hala da toplu mezarlar bulunuyor. Böyle bir katliama maruz kalmışlar. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın. Bizde Bosnalı kadınların ördüğü gül motifini rozet olarak bugün taktık” dedi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.