banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Baba oğul cinayetinde bir tutuklama

 Suruç ilçesine bağlı Onbirnisan mahallesinde 19 Ekim 2014 günü saat 15.00 sıralarında Suruç eski belediye başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp’in öldürülmesi olayı ile ilgili Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi tutuklandı.

Şanlıurfa valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Suruç Cumhuriyet Başsavcılığından alınan karar doğrultusunda Adana, Şırnak merkez ve Cizre ilçesinde yapılan eşzamanlı operasyon neticesinde 6 şüphelinin gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirildiği belirtildi.

Olayın şüphelilerinden M.D. isimli şahsın suçunu itiraf ettiği ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine konulduğu ifade edildi.   (Osman Gülebak - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.