banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

AYKOME toplantısında alt yapı konusu masaya yatırıldı

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) toplantısı; Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, diğer kurum ve kuruluşların alt yapıyla ilgili müdürlüklerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda yapılan toplantıda kentin alt yapı konuları masaya yatırıldı. Büyükşehir Belediyesi, ilgili daire başkanlıklarının temsilcilerinin yanı sıra İlçe belediyelerinin yetkilileri ile özel kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı Altyapı Koordinasyon Merkezi üst kurul toplantısında çeşitli kararlar alındı.

Toplantı gündeminde il genelindeki kaçak kazıların önüne geçilmesi hususunda konuların görüşülerek, acil arızalar için Arıza Bildirimi Formlarıyla ilgili kazıların ruhsatlandırılması karara bağlandı.

Acil arıza durumlarıyla ilgili kuruluşların AYKOME şube müdürlüğünce hazırlanan Arıza Bildirim Formu'nun doldurulup 313 62 00 numaralı faksa gönderdikten sonra çalışmaya başlamalarına ve daha sonra ilgili kazıların ruhsatlandırılması için gerekli işlemleri takip edilmesi hakkında kararlar alındı.

Yatırımcı Kazı Ruhsatı olmayan yerlere, abonelik işlemleri sırasında AYKOME şube Müdürlüğüne ruhsat için yönlendirilmesi konusunda karar alınarak ruhsatsız kazıların önlenmesi için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri zabıta müdürlüklerinin yapılacak işlemlerle ilgili yazı ile bilgilendirilmesi hususunda karar alındı.

Toplantıda alınan kararlar neticesinde ilgili vatandaşların işlemlerini kolaylaştırma ve tek çatı altında toplayarak iş ve işlemlerin yürütülmesinin, Büyükşehir Belediyesinin koordinesinde, kaçak yapıların önlenmesi yönünde önemli adımlar atıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.