banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Avrupa Yetim-Der Afrika'da su kuyusu açtı

Avrupa Yetim-Der, Vahdet İlahi Grubu’nun albüm gelirlerini bağışlamasıyla Çad’da su kuyusu açtı.

Avrupa Yetim-Der bir taraftan ihtiyaç sahibi, mağdur, öksüz ve yetimlere yönelik çalışmalarını sürdürürken öte taraftan Afrika’da kuraklıktan dolayı zor günler geçiren insanların yoğunlukta olduğu bölgelerde su kuyuları açmaya devam ediyor.  Çad’da yeni açılan su kuyusunun Avrupa’daki İslami organizasyonlarda sahne alan Vahdet İlahi Grubu tarafından açtırıldığını söyleyen Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, “Çad’da Bougounine şehrinin Hilale köyünde su kuyusunu açan Vahdet İlahi Grubunun çıkardığı ‘Ey Efendim’ isimli albümden elde edilen gelirleri bağışlayarak bu hayrı gerçekleştirdi.” diye konuştu.

Ayrıca Avrupa Yetim-Der daha önce Kamerun’da da açtırdığı su kuyularına bir yenisini daha ekledi. Avusturya Wels’ten Elif Bakır ve Ailesi ile Muhammed ile Kadir Okutan’ın bağışlarıyla Kamerun’un bin 600 nüfuslu Malady köyüne yeni bir su kuyusu açıldı.

Dernek başkanı Hüseyin Ateş, hayırseverlerin yaptıkları bağışlarla birlikte Afrika’da su kuyusu projelerine devam edeceklerini ifade etti. (Hamza Korkut – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.