banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

''Atatürk'ten bu yana en güçlü lider Erdoğan''

The Telegraph gazetesinden Raziye Akkoç'un imzasını taşıyan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Atatürk'ten bu yana en güçlü Türk lider" ifadesi kullanıldı.

EN KARİZMATİK LİDERLER ARASINDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geniş biyografisinin de yer aldığı haberde "Recep Tayyip Erdoğan'ın şu anda dünyanın en karizmatik liderleri arasında yer aldığını söylemek abartı olmaz" denildi.

ATATÜRK'TEN BERİ BİR İLK

61 yaşında olan Erdoğan'ın Türk ekonomisini ileriye taşıdığına ve politika içerisindeki askeri gücü azalttığına da dikkat çekilen haberde "Modern Türkiye'nin kurucusu Atatürk'ten beri Türk siyasetine bu kadar hakim olan bir isim gelmemişti" ifadesi yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.