banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Arapder Başkanı Kırboğa;İsrail bizi savaşa sürüklüyor
Türkiye'nin savaşa sürüklendiğini ifade eden Başkan Şükrü Kırboğa; "Suriye yönetiminin yaptığı bu alçak saldırıyı nefretle kınıyorum. ama Türkiye’nin çok akıllı hareket etmesi lazım. benim düşüncelerime göre Türkiye Bir savaşa sürüklenmek istiyor. Türkiye’nin şu anda ki konumu Tüm Dünya’da olduğu gibi Suriye tarafından da kıskanılıyor. Umarım düşüncelerim beni yanıltır, Ben bu işin arkasında Gizli düşman olarak İsrail’i görüyorum. neden bu tespite vardığımı merak edenlere şunları açıklamak istiyorum.


Son günlerde Ülkemizde Artan Terör Olaylarını da göz önünde bulundurarak İsrail çok sinsi bir plan içinde olduğu kanısındayım. Türkiye’nin yapması gereken son derece sağduyu davranmalı. Her şeyi enine boyuna tartışmalı. ve itidal tavır içinde olmalı. Şuan Ülkemizde bulunan ve Suriye’den bize sığınan sığınmacıları kesinlikle sınır dışı etme gibi bir hata yapmayalım. Böyle bir hatanın tüm o insanları ölüme göndereceğimizin bilincinde olalım" dedi.
Ahmet Akbaş / Urfamedya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.