banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Akbaş ve Altun ailelerin mutlu günü


Akbaş ve Altun ailelerinin çocuklarının nikah törenine  çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı. Nikahı Haliliye Belediye Başkanının Kıydığı törende şahitliklerini Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya, Jandarma Alay Komutanı Albay Selman Kömürcü yaptı. Nikahı kıyan Başkan Demirkol yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunarak,  haliliye belediyesi olarak yeni doğan çocuklara hediye paketi hazırladıklarını, ve kırk yılını birlikte yaşayan çiftlere hediye paketi verileceğini, bu çiftlerimizinde davet edilmesi halinde yeni doğacak olan çocuklarının hediyesini bizzat kendisinin götüreceğini belirtti.
Düzenlenen nikah törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şuski Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları, Birim Müdürlürenin  yanı sıra  Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.