banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

AK Partili Bülent Gedikli, Batı'ya kapkara tablo çizdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, TRT Türk'te katıldığı Dünyanın Haberi programında Avrupa için kapkara bir tablo çizdi. Avrupa'nın sosyal devlet olma durumundan hızla uzaklaştığını öne süren Gedikli, buna karşın Türkiye'nin ise aldığı tedbirlerle sosyal devlet olma yolunda önemli aşamalar kaydettiğini söyledi.

Bülent Gedikli, Avrupa ülkelerinin borç yükü altından kalkamaz bir noktaya geldiğini ve ülkelerin giderek buna daha köklü çareler aramak durumunda kalacağını hatırlattı. Gedikli, bu durum da protestoları ve kavgaları artıracağını öne sürdü.

TEDBİRLİ OLUN AZ HARCAYIN

Bülent Gedikli, sabah katıldığı Tv8’deki Erkan Tan’ın programında da dünya ekonomisi için kara tablolar çizdi:

“Toz pembe göstermiyoruz hiçbir şeyi. Kötü haberi veriyorum. Dünya ekonomisinde kara bulutlar gözükmeye başladı. Dünya daha büyük krizlerle karşı karşıya kalacak. Bunlar da oluyor. Muhtemelen Dünya ekonomisinde bir kriz olacak.

Türkiye’ye olumsuz etkileri olacaktır. O yüzden tedbirli olun. Ne varsa onu tutun. Fazla harcamayın. Dünyada kriz olacak, Türkiye’de bundan olumsuz etkilenebilir. Gelişigüzel harcamamak lazım. Biz toz pembe bir tablo çizmiyoruz, gerçekleri konuşuyoruz.”

“Bizim 3K formülü yeniden devrede!”

‘Bütçe fazlalığı terörü kışkırtmış mıdır?’ tartışmalarına cevap veren Gedikli;

“Bu durumun Türkiye’nin başarıları ile, Türkiye’nin Dünya’da itibar sahibi olması ile ilgisi vardır. Birileri de bunu istemiyor demek ki. Suyu bulandırmaya çalışıyorlar. Türkiye bölünüyor diye korku yaratıyorlar, ardından kaos ve ekonomik kriz çıkarmak istiyorlar. Geçmişte bu döngü olmuşur. Tam istedikleri Türkiye manzarası ortaya çıkmış oluyor o zaman. Dışardaki gelişmeleri gözleyemeyen, enerjisini içerde tüketen bir ülke çıkıyor ortaya.”

Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.