banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi hareketliliği

AK Parti yönetiminin her ay yaptığı ilçe Başkanlarıyla toplantı dün Haliliye İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde yapıldı. Toplantının gündemi erken seçim ve Şanlıurfa gündemindeki konular oldu. Beyazgül; AK Partiyi iktidar etmek için teşkilatımızda büyük bir enerji var.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasında şunlara deyindi. “ İlçe Teşkilatımız ve ana kademe müştereken bir çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerine hazırlık noktasın da bu, tabi ki bu çalışmada AK Partiyi iktidar etmek için teşkilatımızda bir motivasyon bir enerji var”.

BU SÜRECİ HUZUR İÇERİSİNDE NASIL GEÇİRİRİZ

“Burada taktik olarak önümüzdeki günlerde seçim takvimi içerisinde teşkilatlarımızın yapması gereken bir takım görevler var. Bunları beraber oturup konuşuyoruz, tartışıyoruz. Seçimin ve bu sürecin huzur içerisinde nasıl geçiririz ve Şanlıurfa’mıza, Ülkemize nasıl katkıda bulunuruz bu çalışma bu gayreti içerisindeyiz. Seçimin hem teşkilatımıza hem de bütün Şanlıurfa’mıza milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Elbette ki bizim önceden beri söylediğimiz bir söz var, bizim esas amacımız 72 milyon insanımızın kardeşliği ve Dünya insanlarının saadeti içindir. Bu seçiminde bu amaca vesile olmasını diliyoruz dedi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.