banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

2 aylık evli öğretmen, öğrencisiyle basıldı!
Körpe beyinlere aklak ve eğitim dersi vermesi gereken, yaşamı ile örnek olması gereken bir öğretmenden insanın midesini ve mantığının alınmadığı bir ilişkiye imza attı.

Amerika, Pennsylvania'da yaşayan lise öğretmeni 25 yaşındaki Rachel Farrell'ın, 17 yaşındaki öğrencisiyle otellerde ve otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.
Polis, genç öğretmenin ortaya çıkan 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisinin dışında, başka üç öğrenciyle de ilişkiye girmiş olabileceği ihtimalinin araştırıldığını açıkladı.
Öğretmeninin kendisiyle Facebook üzerinden iletişim kurduğunu söyleyen ismi açıklanmayan öğrenci, bir çok farklı yerde öğretmeniyle ilişkiye girdiğini itiraf etti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, yaşananların ortaya çıkmasının ardından işinden ayrılan Rachel Farrel'ın, eşinden boşandığı da öğrenildi.
Kaynak: MİLLİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.