banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

12 yaşında Kur'an-ı Kerim birincisi oldu
Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da Kur'an-ı Kerim'i ezbere ve güzel okuma yarışmasını 12 yaşındaki Dağıstanlı bir çocuk kazandı.
Rusya'da İngilizce yayın yapan Russia Today Televizyonu, 8. Uluslararası Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'nın Kazan'daki finaline Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Belarus, Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızistan ve Tacikistan'dan 21 kişinin katıldığını kaydetti.

Rusya'nın Dağıstan Cumhuriyeti'nden yarışmaya katılan 12 yaşındaki Bilal Abdülhalikov, Kur'an-ı Kerim'i hatasız olarak okumasıyla salondakileri de etkileyerek birinciliği elde etti.

11 ve 74 yaş arasındaki 21 kişinin yer aldığı finalde, katılımcıların Kur'an-ı Kerim'in tamamını ezbere bilmesi ve düzgün olarak telaffuz etmesine dikkat edildi.
Dünya Bülteni

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.