banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

1 Milyon 373 Bin kişi haca gitmek için başvurdu

İlk defa başvuranların sayısının 290 bini aştığı hac organizasyonunda, 28 Mart'ta gerçekleştirilecek kura çekimine katılacak aday sayısı 1 milyon 373 bini aştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Ergün Yücel, ''Gönlümüz mutmain olarak kura çekimi geçmiş yıllarda yapıldığı gibi bu sene de inşallah hakkaniyet ölçüsünde yapılacaktır'' dedi. Hacca gidecek vatandaşların ön kayıt ücretlerini yatırmaları gereken sürenin cuma günü sona erdiğini hatırlatan Yücel, herhangi bir süre uzatımının olmayacağını, ücreti yatırmış ancak kayıt yaptırmamış vatandaşların ise 1 Mart gününe kadar müftülükler ya da internet aracılığıyla başvurularını yapabileceklerini ifade etti. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Suudi Arabistan'a gerçekleştireceği ziyarette, 26 Şubat Salı günü Suudi Arabistan Hac Bakanı Bender Bin Muhammet Haccar ile Hac Protokolü imzalayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.