banner2

Ayrılan Diyanet Reisimiz veda konuşmasında, bir daha 40 Yıl mahcubiyetini yaşamayalım dedi. Bu çok anlamlı bir ifadedir. Sayın başkan Fethullah Gülenle ilgili son günlerinde birde Rapor irat etti, dini kötü emelleri için kullanmış, insanımızı Allah’la kandırmış, güzel de neden yedi yılın sonunda bu hezeyan? Bu kadar diyanet camiası ifsad şebekesinin tahribat sesini neden hiç duymamış? Demek bunlar narkozdaydı da kimse farkına varmamış, bu anlatım tarzı sorularla doludur. Hain diyalogcu okullarında, dershanelerinde, gazetelerinde, televizyonlarında, Türkçe olimpiyatlarında, Din adına yazdığı kitaplarında, yılda bir defa aydın kisvelilerin yaptıkları Abant safsatası toplantılarında vs.ler bir nesli katlettikten sonra, bir nesli ifsad ettikten sonra, nifak tohumlarını dünyaya serptikten sonra, bazılarını kandırdıktan sonra, tahribati en az yüz yıl silinmeden Fethullah akimini raporlamanın, terörist demenin ne anlamı var.

Bu saydıklarımı icra makamındakiler gafletle devletin en mahrem yerine virüslerini bulaştırırken hiç mi suçlu değiller? Neden suçtan varestedirler anlamış değilim. Gerçi Sayın Reisimiz Allah ve halkım bizi af etsin dedi büyük bir erdemlik gösterdi büyüklüğün şanı da budur. Birileri haince ümmet fertlerini Allahla kandırmış, bu işin sonu mu gelmiş hiç sanmam kayıt dişi daha çok Allahla, dinle ümmet fertlerini inek gibi sağan, ifsad eden çok cemaatçikler var. Sisli günleri bekliyorlar ben böyle görüyor düşünüyorum. Darbi meseldir fi tarihinde kefen soyucu biri varmış. Ölü mezara konduktan sonra, hemen fırsat kollar, mezarı açar ölü kefenini çalarmış bu kefen soyucunun eyleminden her kes bıkkınlık duymuş. Bir gün kefen soyanda ölmüş, ahali derin bir nefes almış rahatladık demişler. Gel zaman git zaman yine bir kefen soyan peydah olmuş öyle kefen soyan ki, ölenin hem kefenini çalıyor hem de ölüye kazık çakıyor. Ahalin fena halde morali bozulmuş, Allah’ım beterin beteri varmış demişler. Anlayanlara kıssadan hisse…

Ben terörist kelimesinden bir şey anlamıyorum. Cumhuriyet tarihinde deniz gezmiş ve arkadaşları asılırken, suç unsuru teröristtiler, piri fani şeyh sâidi kürdi ve arkadaşları asılırken onlarda teröristti, asanlarca mezarı bile meçhul. Atıf hoca asılırken oda teröristmiydı? AKP döneminde mezarı tespitle, iadei itibar kazandirildi. Bunlari çoğaltabiliriz. Bediuzzaman hayati boyunca din adına çok bedeller ödemiştir… Mezarı yine bilinmemektedir. Bu teröristin suç karşılığını anlamıyorum. HZ. Musa havarilerine sormuş dünyada en ağır şey nedir? Her biri bir cevap vermiş HZ. Musa hiç biriniz bilmediniz demiş cevabi kendisi vermiş, dünyada en ağır şey suçsuz bir insana iftira etmektir demiş. Terörist aranırken, iftiraya maruz kalan çok mazlum, mağdur insan var demek istiyorum. Yine Din diyanete dönelim tüm sorunların temelinde cehalet var. Beton yığınları Camilerimizde Cami, cemaat, imam gerçek fonksiyonunu kayıp etmiştir. İstanbul müftülüğünce Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden 220 Öğrencileri Sayın Cumhurbaşkanının söylediklerinin hepsine imzamı atarim. Bir soru Sayın Reis 15 yıldır sizler iktidarsınız eğitim sistemini değiştirmediniz, Camilerde kaliteyi artırmadınız.15 Yıl zarfında kaliteli gençliğimizi de kayıp ettik.

Topa verilen değer kadar Din eğitimine önem veremedik. Gençlerimiz rozetle güzel alkışlar çalabilir, güzel slogan atabilir. Gençler siyaset fanatikleri de olabilir. Çok yazık ki, içi boş teneke gibi bir gençlikle karşı karşıyayız. Dini değerler hemen verilmeli, siyaset, oy çokluğu uğruna taksitle haklar verilmemelidir. Piyasa namazsız gençlikle doludur. Gençlikte evlilik yaşı otuzu geçmiştir. Yine tabirimle ortalık kapalı çıplaklarla doludur. Helal haram çoktan izindedir.  Zina tablo ve sahneleri gençliğin günlük zevk günü, geçirme araçlarıdır. Nikâhsızlıkla yığınla nesiller bozuluyor. Aileyi korumada ciddi önlemler alınmazsa, sarsılmaz aile yapımız teknolojinin gayri İslami siber saldırıları ile tarumar olmuş, olmaya da devam ediyor.

Yazımı bir serzenişle bitiriyorum. Fiyatlar çok yuksek. Kadınlar çiplak. Camiler boş ve kimsesiz. Allahın emirleri hükümsüz hale gelmiş. Hırsızlar sahada. Mücahitler bela ve cefada. Zina helal, evlilik muhal. Kadınlar erkeklere hükümdar. Müslüman beldeler işgal altında… Fakirin yağmurda yok şemsiyesi. Kıyametin kalmadı saniyesi. Gelin aslımıza dönelim.  Hemen tövbe edelim. Fani ilahları kovalım. İyi amellerimizi delikli çuvallara koymayalım. Günde yüz haber okursun vakit darlığını bahane edip 10 Ayet okumayız. Dikkat edin Allahın malı pahalı, ama daha karlıdır. Zalimlerin zulmünden mazlumların figanı yeri göğü inletiyor. Ey körler, sağırlar, kalbi kararmişlar, narkozlu cesetliler birazcık uyanın, Yanlış teşhisle sonuç alinmaz. Lafla insanları kandırma, coşturma zamanı değil. Yaralara merhem olma zamanıdır. Görevini yaparsa tüm yaraların dermanı Din ve Diyanettir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.