banner2

Şanlıurfaspor  Engin Hoca'yı  gönderip Hüseyin dağı getirmesi doğru bir hamle ama Engin hocanın hakını vermek lazım.

Engin Korukır belki ilk 3 haftada bir başarı elde edemedi ama iyi bir takım bıraktı. Kendisine teşekkür eder bundan sonraki  futbol hayatına bundan sonra başarlar dilerim.
Dönelim Urfaspor'a, Urfaspor  takım olarak iyi mücadele etmesi lazım. önlibero Mustafa Aşan iyi mücadele veriyor. Ama pas yüdesi düşük, şut yüzdesi düşük, topu oyna sokma becerisi Zayıf, daha başarılı olan Kenan neden oynatılmıyor?

Sağ ve sol açıklar sahada geziyorlar. Koşun diyende yok!.. onun için sağ ve sol bekler çok efor sarf ettikleri için onlardanda verim alamiyoruz.

Umarım Hüseyin hocamız aynı hataya düşmez. Hüseyin Dağ'ın başarılı olmasını canu günülden isterim. Şanlıurfaspora yakışan bir Abi'miz. Yönetimin Hüseyin kararına teşekkür. Idari kordinatör için ben Murat Bakırcılar  gelmesini isterim. işini bilen futboldan anlayan  dürüst ve adam gibi adam. Bakırcılar'ın işini mükemmel yapacağına yürekten inanıyorum. Son olarak Hüseyin Dağ'a başarlar diliyorum. onun başarısı Urfaspor'un başarısı olacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.