banner2

Urfa’ya hizmet etmenin şartı Urfalı olmak değil, Urfa’ya hizmet etmek istemektir. Urfalı olup hizmet etmemektense, yabancı olması daha efdaldir. Bizim tek şartımız Urfa’mıza hizmet ve  Urfa’nın ilerlemesidir. Bende arzu ederdim 9 aday adayından birinin aday gösterilmesini, ama Celaleddin GÜVENÇ sırf Urfalı değildir diye karşı çıkmak onun yöneticiliğinin, kapasitesinin, tecrübesinin önüne geçmek demektir. Celaleddin GÜVENÇ bakanlık yapacak kapasite de biridir. Dolayısıyla kuru milliyetçiliğin anlamı yoktur. Melih GÖKÇEK de Ankaralı değil Urfalı ve 5 dönemdir Ankara Belediye Başkanı dır. Ankaralılar Ankaralı Belediye Başkanı mı istiyoruz diyecekler.

Olaya geniş bir perspektiften baktığımızda, zaman duygusallık zamanı değil, olaya soğukkanlı yaklaşmak ve Urfa’mıza hizmeti ön plana almalıyız. Ben şahsen Celaleddin GÜVENǒin 2 yıl boyunca Urfa’yı yeterince tanıdığını ve seçim döneminde de bu tecrübesini artıracağını umut ediyorum, Sayın bakanın Urfa’dan adaylığı döneminde de aynı kıyametleri koparmıştık, şimdi de herkes etrafında dönüp dolanıyor, bakanı yere göğe sığdıramıyorlar. Celaleddin GÜVEÇ seçilmesi halinde Urfa’mız için hayırlı olacaktır, ve hizmet çıtasını Antep ve Kayseri ile yarışır hale getirecektir. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ve de Allah ömür verirse herkes görecektir. Şu anda sırf Celaleddin GÜVENÇ Urfalı değildir diye yaygara koparanlar, inanın çok değil 1 sene sonra Urfa’daki değişimi görecekler ve bu söylediklerini unutacaklar,

Sevgi ve muhabbetle kalın……

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.