banner2

Kim kendisini bir kavme benzetirse oda onlardandır. İfadesi hadisi şerif mealidir. Helal belli, Haramlar bellidir. İslam inancını taşıyan bir Müslüman yaşantısında İslami kurallara riayet eder. Haramlara düşmemek için azami gayret gösterir. Günümüzde Müslümanlar günah işlemede, başkalarına benzemede sınır tanımaz olmuşlardır. Dinimize uymayan çok fiil, ne yazık ki, Müslümanlara bulaşmıştır. Bu imha hareketi yeni değil, Osmanlının son dönemlerinde başlamış günümüze kadar gelmiştir. İnananlar aslına dönmezlerse hayatiyetini devam edecektir. Erkekte kemal, Kadında ise Cemal aranır sözü yerle yeksan olmuştur. Erkek kadın, kadın ise erkekleşmiştir, kadın dişiliğini kişiliğine tercih etmiştir. İslami duyarlılığı olan zevat söylemlerinde, bazen yazılı ve görsel basında bizi bu hale getiren batılılaşma hareketine kapılma Sevdalığındandır diyorlar. Söylemler doğru dünyada her görüş görevini yapıyor. Kim çalışırsa Allah onlara verir.

Elin gavuru bizi bozmak, özümüzden koparmak için tüm imha araçlarını seferber etmiş biz ise aleyhinde yazı yazmak, nutuklar atmakla görev yaptığımızı sanıyoruz. Müslüman başkaları gibi değildir. Her atacağı adımın hesabından, dili ile kelamından sorumludur. Batı hayranlığı, yaşam tarzımız Dünyamızı da Ahiretimizi de bize zindan etmiştir. Her Yıl Yılbaşı yaklaştığında karşı olanlar aleyhinde konuşur yazılar yazar Noel baba severleri ise tüm araçları ile Noel’in nimetlerinden dem vurur.  Ağaç severler çam katili, hayvan severler ise hindi katili olurlar. Sözde İsa AS. Mın doğum gününde içkiler su gibi içilir. Sarhoş kafalar beyinleri rahatsız eder. Devletin eli olan emniyet güçlerince de emniyet sağlanmaya çalışılır. Hatta bazı belediyeler, sivil toplum örgütleri bu çirkefliğe batılılaşma adına destek bile olur…

Halkı, idarecileri Müslüman olan bir ülkede bunların olması kurulu düzence Allaha karşı isyan bayrağını çekme anlayışıdır. Bu tutum ve davranışlar, Dini, bu toprakları bize emanet edenlerin kemiklerini sızlatır. Kötü adetler batılılardan bize bulaşmış ise de Müslümanlar onlardan daha sadık isyan eylemlerine katılıyor, kutluyorlar. Mevlam hepimizi bu kötü hasletlerden muhafaza eylesin. Sadece Yılbaşı gecesi mi? At yarışları, toto lotolar, yılbaşı bilet satışları birer kumar, haram fiilidir ki, devlet kaldıracağına teşvik ediyor çağdaşlık adına. Hz. İsa Allah’ın yeryüzüne gönderdiği peygamberlerdendir. Peygamberlere İnanmak Müslümanın İman esasıdır. Bir Peygamber böylemi anılır? Bir yıl geride bırakıyoruz. Nefis muhasebesini yapmak her İnananın görevidir. Eksiklikler varsa eski günahları bırakmak, yeni sevap alanlarını açmak, işlemek bize düşer.

Din dışı ne kadar gün geceler varsa hepsinin temel amacı Müslüman mazlum halkının cebindekini sömürmek araçlarıdır. Yılbaşına özel indirimler, yılbaşına özel krediler gibi. Müslümanlar dünyevileştikleri için İslami değerlerinin çoğunu bırakmıştır. Yemede, içmede, giyinmede, düğünlerinde, yaşamın tüm alanlarında din dışı fiilleri işlemekle boğuşuyorlar. Tıraş Amerika tıraşı, bıyıklar kökten kazılır, hâlbuki bıyık kısaltılır kökten kazınmaz. Bıyık erkeğin şiarıdır. Yemekten önce ve sonra eller yıkanır sünnettir. Bu sünneti kaldırmışlar. Çağdaşlığa uymakla peçete kullanılıyor. Hele Müslümanlara bulaştırılan Avrupa WC si var ki, tam bir rezalet din dışı bir taharet ve temizlik yapılıyor. Din dışı ciddi özür olmadan Camilerde sandalyede namaz kılma hurafesi bile insanlarımıza bulaşmıştır.

Din dışı yaşam tarzında en çok eli öpülesi kadınlarımız kurban seçilmiştir. Nikâhsızlık batı tipi yaşam tarzıdır. Doğurmamak, çocuğa süt emzirmemek yine batı tarzı yaşam alanıdır. Kadına batı tarzı bir kanunumuz var ki, Aile yuvasını yıkma aracıdır. 6284. Kanun maddesi sözde kadını koruma, kollama kanunu bu kanunla çok yuva yıkılmıştır. Aile yapımıza uymuyor. Bu kanunda erkeğin sittin sene kadına nafaka verme yetkisi vardır. Yetkililerin bunu değiştirmesi elzemdir. Ahır kelam! Müslümanın yaşam tarzı İslam’a uymalıdır. Müslümanlarca din düzen olarak kabul edilir. İlkeleri uygulanırsa batının din dışı yaşam tarzının tasallutundan ancak kurtulabilir. Başkasına benzemek, özenti göstermek Öz medeniye tini beğenmemek demektir. Rabbim hepimizi hurafelerden, aslımıza uygun olmayan tüm eylem ve söylemlerden muhafaza eylesin. Selamla kalın selamette kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
I 5 yıl önce

Eline Sağlik Allaha amanet olalim