banner2

Papaz! Hıristiyanların Din adamı, Osmanlılarda kilisenin ruhani lideri olarak adlandırılırdı. İlahi olsun beşeri olsun her toplumda Mutlaka bir baş bulunur. Bu başlara isim konur. Papaz Hıristiyanların tahrif edilmiş dini lideridir. Bugün Hıristiyan geçinenlerin hepsi ehli şirktir. İsevilik Hz. İsa peygamberin Şeriatı ise, Biz Müslümanlar Hz. İsa’ya İnanmayı İmanın erkânı olarak kabul ederiz. Gerçek Hıristiyanlıkta İslam dinindeki helaller helal haramlar ise haramdır. Uyduruk bir din, akıl ürünü bir din, kendi ırkını üstün bir ırk olarak görmek, ezmek, sömürmek, öldürmek anlayışına sahip bir din hiç bir zaman İsa’nın dini olamaz. Mübarek İslam Dinini de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar, çabalar beyhudedir.

Ülkemizde Bir Papaz Ajanlık, PKK’lık Pyd’likle itham edilerek ceza evine kondu. Elin gâvuru insanına sahip çıkar ya siyaseten, ekonomi silahı ile Ülkemize yapmadıkları kalmadı. Yöneticilerimiz önce direndiler. Diklendiler bu tavırlar hoşu muza gitti. Bir baktık ver papazı al Papazı dediler. Bırakılması 12 Ekimi gösteriyordu o gün geldi Papaz bırakıldı özel uçakla pııır Amerika’ya uçtu beyaz sarayda karşılandı. Acı olan Papazı verdik karşılığı papazı alamadık. Ey Amerika, ey! Trump çıkışları da bir işe yaramadı. Sadece Papazın ana babasından Trump’tan Sayın başkanımıza Teşekkür mesajlarını aldık. Papaz bırakılmadan dolar yükseliyordu, bırakılınca dolar inmeye başladı. Papaz olayı hukuki bir olaydır. Bilgimizin dışındadır. Biz çay akar göz bakana bakarız.

Türkiye adına komik, örtülmeye de çalışılsa kuvvetlinin galibiyetidir. Bize ise acziyet kalmıştır. Ekonomi kurmayları toplanmış, Enflasyonla mücadele edilecekmiş, tüm marketler yüzde on indirim yapacakmış, yaptılar da önce yüzde yüz zam akabinde yüzde on indirim bindirim dokuz kat, indirim bir kat, tüketiciyi mevlam kayıra. Kimse enflasyonla uğraşmıyor zabıta esnafla uğraşıyor. Köyden şehre göç tam hızla devam ediyor. Köyde kalanlar yumurtaları, yoğurdu, eti, unu sebze meyveyi şehirden temin ediyor. Hamarat eller topraktan uzaklaştırılmış, Üretmeden tüketimle enflasyon düşmez. Doların yükselmesi ile malı götüren götürdü, Parası olan bedelli askerliğini de yaptı yapıyor. Ne güzel idare şeklidir, devlet anlayışıdır.

İndirimlerde akaryakıta neden indirim yapılmıyor. Yersen… Toplum doğru haberlere hasret şimdi yandaş guruplar türemiş, yanlışa yanlış diyemezsin, görsel, yazılı basın tek elde atışları eskisi gibi hedef vurmuyor. Yalancının mumu yatsıya kadar ya… Mevki makamlar geçicidir. İnsanda gidicidir. İyilik yapanlara ne mutlu! Geçen hafta sonu Diyarbakır’da İttihadı ulema toplantısı oldu. Bildiride güzel kuşatıcı, kurtarıcı maddeler var. İffet ahlakta yozlaşma konusu ağır basmış. Bir âlim Eskiden İdareciler, Âlimleri, halifeleri dinlerdi şimdi ise kimse âlimleri dinlemiyor. Din dışı da olsa dini âlimleri kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Yazacaklarımın cebi budur işte. Biz dine uymayız din bize uysun anlayışı hâkim.

Müeyyide gücü olmayalar ne yapabilir ki, nesiller bilinçli bir şekilde ifsat ediliyor. Dershaneler sözde kapandı Allah’ım beterin beteri varmış, eğitim kursu adı altında isim değişik de olsa kurslar açılmış. Geçmiş dershaneleri geçmiş vaziyette, Mahalle aralarında bile kurslar açılmış, iffetli aileler figan ediyor. Mahalle aralarındaki parkları Üniversiteye hazırlık kurları öğrencileri flörtlerle doldurmuş, İffetliler balkonundan penceresinden dışarıya bakmaz olmuşsa Çevreyi kirletenlere bu kursu açma ruhsatını verenler utansın. Aynel yakin bir örnek; Karaköprü Ali baba Mahallesi Altın şehir sitesinde oturuyorum. Mahallede iki kurs var halkın istifade edeceği alanlar çirkin tablolarla her gün doludur. İlgililer önlem almalı. Aslımız dini değerlerimize yeniden dönmektir. Papaz papazlığını yapıyor. Müslüman da Müslümanlığını yapsın… Vesselam.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 5 yıl önce

Tebrikler,aklı olan düşünür. Allah akıl vermiş fikir üretilsin diye... akıl körelmişse fikir;fikirsizlere kalmış....