banner2

Dışarıdan bakan ve analiz yapan biri olarak gözlemlerimizi yazmak farz oldu. Partilerde değişim bir bayrak yarışıdır ve bunun olması çok doğal bir durumdur. Hizmet bayrağını devralanlara yardımcı olmak varsa yanlış ve hatalarını özel ortamlarda anlatmak ta bir dava adamının yapması gereken davranıştır.

Ancak lider durumunda olanların da davasına samimiyet ile hizmet etmiş bilgi ve birikimi olan bu insanların tecrübesinden yararlanmaları gerekir. Zaman zaman görüşüp istişare etmelidir iletişim yollarını her zaman açık tutmalıdır.

Bazen yapmış olduğumuz paylaşımlar maalesef farklı yerlere çekiliyor ve sanki AK parti yada yönetimleri aleyhinde yazıyormuşuz gibi algılandı. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki; biz bu davaya pazara kadar değil mezara kadar söz vermişiz ve asla kopmak söz konusu değildir. Şunu da biliyoruz ki; Ak partili olmak sadece yönetimlerde görev almak değildir.

Ak parti teşkilatlarıyla belediyeleriyle meclis üyeleriyle ve milletvekilleriyle bir bütün olarak hareket etmektedir. İnsan olarak zaman zaman hatalar olabilir yanlışlar da olacak ancak bu yanlışlar ayrılığa gayrılığa neden olmamıştır. Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerimiz Ak parti teşkilatları ile uyum içinde oldukları gayet açıktır bunu zaman zaman katıldığımız toplantılarda da görüyoruz.

Ak parti ve belediyelerin içinde bu birliği ve ahengi bozmak için çalışan bazı ekiplerin olduğu da malumdur bunlar asla birlikten yana olmadılar çok özel ortamlarda konuşulan şeyler bir anda haber konusu olabilmektedir. Ağacın içindeki bu kurtlara dikkat etmek lazımdır.

Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yetki konusunda ilçe belediyelerini suçlaması, yada ilçe belediyelerinin Büyükşehir belediyesini suçlaması asla söz konu değilken maalesef algı operatörleri bunu sanki aralarında bir husumet varmış gibi kamuoyuna lanse etmektedirler. Milletvekilimiz Sayın Fakıbaba'nın sanki Büyükşehir belediye başkanıyla bir sorunu varmış gibi bir algı oluşturulmaktadır. Birileri de takım tutar gibi taraftar olmaya başladı bunlar çok yanlış ve tehlikeli şeylerdir. Oysa biz biliyoruz ki bunun aslı astarı yok farklı düşünmek asla kaşı olduğu anlamına gelmemeli.

Gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediyelerimiz çok güzel çalışmalara imza atarken bu çalışmalar belki yeteri kadar tanıtılamadı ve halka anlatılamadı. Başta il başkanı olmak üzere yönetimkurulu ve meclis üyelerimiz bu hizmetleri bire bir de olsa halka ve esnafa anlatmalıdır. Milletvekillerimiz TVProgramlarımda ve halka yeni kurulan ve kurumsallaşma yanında çok büyük hizmetler yaptığını anlatmalıdırlar. O zaman çalışmıyor ne yaptılar ki algısı da ortadan kalkacaktır.

Kendini şucular bucular diye ortaya atanlar kraldan çok kralcı olanlar da ağızlarının payını almış olacaklardır. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adresi olan Ak parti millete hizmet yoluna devam edecektir.

Ak parti seçimden seçime halka inen bir parti değildir parti politikası gereği sürekli halkla iç içe olan onların sorunlarını dinleyen ve çözümü için çare arayan bir teşkilattır. Te go mı go ( sen dedin ben dedim ) ile uğraşacak ne zamanı ne de tahammülü olmamalıdır. Var olan birliği korumak ağacın içindeki kurtları temizlemek ve bunu kamuoyuna anlatmak gerekir. Fitne operatörlerine fırsat vermemek lazım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.