banner2

Yüz yıl önce tıpkı bugünkü gibi sömürgeci, (siyonistlerin maşaları) batı güçleri birleşerek Urfa'yı işgal ettiler.

İngiliz'iyle, Fransız'ıyla ve arkalarındaki haçlı ittifakıyla işgal ettikleri islam yurdu (Peygamberler diyarı) Urfa'yı dönüştürmek istediler.

Devlet-İ Aliyye-İ Osmaniyye'yi öldürdükten sonra haçlıların tohum ekmek için istila ettiği Anadolu topraklarından Urfa'da önce İngilizler ardından Fransızlar postallarıyla ezmeye kalkıştılar.

Secde dışında eğilmeyen Urfalılar el birliği yapmak için en zor şartlarda gayret göstererek işgalcilere karşı Urfa'yı müdafaa ettiler.

Zihni işgalin tamamlandığına kanaat getiren emperyalist güçler, coğrafik işgalin emeline ulaştığına kanaat getirerek çekilme kararı alınca, başta Urfa'da olmak üzere, Antep, Maraş ve diğer illerde zihni işgal edilememiş ümmetin evlatları işgalcilere yaptıkları tahribatın cezasını ödettiler.

 

Şimdi...

97 yıl önce kurtardığımız Urfa'nın zihni kurtuluşuna büyük katkı sunacak ikinci ve asıl büyük kurtuluşu 16 Nisan'da gerçekleştireceğiz.

Ebu Cehillerin zararlarını bertaraf eden ümmetin çocukları, YENİ URFA, YENİ TÜRKİYE'de İbni Selul'ları da bertaraf edecektir.

İstanbulu merkez, Urfa'yı emanet, Kudüs'ü hedef, Mekke'yi istikamet, Yesrip'ten (Medine) medeniyet çıkaran yiğitlerin takipçileri olan Selahaddin Eyyub-i'nin torunları ile Sultan Fatih Mehmed'in torunları el birliği ve güç birliğiyle bin yıl daha İslam bayraktarlığı yaparak Müslümanlar üzerinde oynanan oyunları bozacaklar.

Urfa'yı kurtarmak için gerek canıyla gerek malıyla bedel ödeyen aziz şehitlerimizi ve atalarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. 

 

İLGİLİSİNE

Sabır, kurtuluşun anahtarıdır. Mevlana

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.